MERSİN / ANAMUR - Bozdoğan Mamure İlkokulu

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Programı hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kahraman şehit askerlerimizi ve ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK 'ü minnet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklâl Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlendi.Gerçekleşen programda, Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini belirten yazılar ve şiirlerle devam etti. Savaşın en çetin döneminde, bir marşa duyulan gereksinimi göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen bu milli marşı, öğrencilerimiz hep bir ağızdan çoşku ve gururla okuyarak Mehmet Akif Ersoy´u saygıyla andı.

Bu anlamlı gün için hazırlanan etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, çok teşekkür ederiz.

Mrt

06 Mart 2024 tarihinde saat: 11.00'de ise eş zamanlı olarak okul ve kurumlarda, çök-kapan-tutun uygulaması ile binanın planlı bir şekilde tahliyesi, acil toplanma bölgelerinde toplanılması şeklinde düzenlenen bir senaryo kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.

Ara

Yabancı ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine, Türkiye´de üretilen ürünler ile bilinç sağlamak amacıyla Yerli Malı Haftası, 1946 yılından bu yana kutlanmaktadır. 1983 yılında adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak değiştirilmiştir.

Bizler de okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

Ara

Mersin Büyükşehir Belediyesinin “Tiyatroya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın” projesi kapsamında öğrencilerimizle tiyatro gösterisine katıldık

Kas

Çanakkale 1915 ruhunu şehitlik gazilik mertebesinin ne kadar kutsal ve anlamlı olduğunun önemini vurgulayarak anlatmayı hedeflemek için öğrencilerimizle "Çanakkale Gezici Müzesi"ni ziyaret ettik.

Kas

Ulu Önder Atatürk'ün 85.Ölüm yıldönümü tüm yurtta ,ilimizde  olduğu gibi okulumuzda da çeşitli etkinliklerle anıldı. Her yıl artan, bitmek tükenmek bilmeyen bir hasretkle,sonsuz bir özlemle... Unutmadık unutmayacağız...

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyet'imizin 100. yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı. Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda 07-22 Ekim 2023 "Kodlama Haftası (Codeweek)" Kutlama Etkinlikleri Gerçekleştirildi

Eyl

Sevgili Peygamberimizin doğum günü olan Mevlid-i Nebi haftasını etkinliklerle kutladık.

"Küçük Hanımlar Küçük Beyler"

Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız.

Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz.

Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek,

Ona göre çalışınız.

Sizlerden çok şeyler bekliyoruz!

M. Kemal ATATÜRK

Öğrencilerimizi sinemaya götürdük.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Okulumuzun öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliklle kutlandı.

Ock

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan 'Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası' öğrenci ve öğretmenlerimizle kutlandı.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikali 84. yılında yurt genelinde olduğu gibi okulumuzda da törenlerle anıldı.