MERSİN / ANAMUR - Bozdoğan Mamure İlkokulu

Kas

Türkiye Cumhuriyet'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün " En büyük eserim" dediği Cumhuriyeti, biz Türk milletine armağan edişinin 99. yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından okulumuz öğretmenlerine "Bağımlılıkla Mücadele Semineri" verildi.

Ekm

"13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

Okulumuzda Mevlid kandilini coşkuyla kutladık. Kandil kapsamında öğrencilerimize bisküvi ve lokum dakıttık. Hazırladığımız yaka kartı hadisleri taktık. Okul panomuzu peygamberimizin sünnetleriyle donattık.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılı okulumuzda görkemli bir şekilde kutlandı. Velilerimizin katılımıyla saat 09:00 da başlayan törende günün anlam ve önemi anlatıldı.1. ve 2. kademe öğrencilerimizin şiir ve oratoryo gösterileri ile programımız devam etti.